"Een super traject dat ik te gemoed ben gegaan, ook niet even makkelijk geweest voor mij persoonlijk maar wat een rust en liefde dat je in de plaats krijgt... Is onmenselijk, ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en mee maken! Super! Dit is een aanrader voor iedereen, jong en oud. Ik doe dit zeker opnieuw." K.V.

 

"Ik was heel bang om een healing te late doen. Ze heeft goed uitgelegd wat er ging gebeuren. De stap dan toch gezet, super blij mee! Veel losgekomen en duidelijker geworden en veel in gang gezet voor mij en ze heeft me heel goed begeleid van begin tot einde! super dankbaar voor deze sessie!" N.H.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Thomas Hoekzema
8 maanden geleden

Ik ben via via bij Sabrina terecht gekomen, halsoverkop in t traject beland. Ik wist oprecht niet goed waar ik naartoe moest gaan. En al helemaal niet wat ik hiervan mocht verwachten. Ik wist ook niet waar ik aan begon eigenlijk. En nu achteraf,… onverwachtse dingen kunnen echt mooi uitpakken.

Laat me je vertellen dat je (als je die al hebt) je verwachtingen niet nodig hebt. Het is namelijk nog beter dan dat je denkt.

De eerste paar keren waren heel chaotisch naar mijn gevoel. Maar Sabrina pusht je om dieper te gaan en ik vond die blokkade na een tijdje. Dat liet zich ook voelen in andere projecten die ik doe. Een barriere breken breekt andere barrieres ook. Zeer fijn gevoel was dat.

Zij biedt ook groepsessies aan, dat kwam bij mij met anxiety gepaard ivm groepsgevoel maar tis juist dat groepsgevoel dat je veilig laat voelen. Heel dankbaar ook voor de connecties die ik eraan heb overgehouden.

Wat Sabrina mij geleerd heeft is dat ik, met al mijn dingen, echt alles, er mag zijn. Dat ik t waard ben.

En t is deels ook aan haar zus te danken dat ik Sabrina ken. Waarvoor ik hun beiden ontzettend dankbaar ben.

Ik raad iedereen die bij mij komt, en jou, de lezer van deze reviews, aan om bij Sabrina te gaan. Haar vakkunde in haar beroepen, en zachte begeleiding doorheen het ademen, en het navolgen/ opvolgen erna en tussendoor in n traject maakt dit n heel erg waardevol traject of sessie.

In t moment kan t enorm chaotisch zijn. Maar als je het integreert en verwerkt hebt voel je je oprecht lichter en dankbaar voor de chaos en alle bewustwordingen die je voelt en krijgt.

Dit is voor de Mannen… jullie mogen ook zachtheid ervaren. Jullie zijn dit zó waard, wij Mannen allen!
Jouw zachtheid in je maakt je sterker dan je pantsers ooit kunnen zijn. Jouw zachtheid is je kracht. Van daaruit vloeit alles door.

Liefs T.A.H.

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen